assessment

flow360™

Flow360 is een assessment instrument voor professionals. Met Flow360 kunnen professionals in de spiegel kijken en ontdekken hoe zij als persoon IN FLOW kunnen komen met hun werkomgeving stelt. Een ervaren NIP psycholoog helpt deelnemers om hun intrinsieke motivatie af te stemmen op hun ambities en werkomgeving.

Corona heeft eens te meer laten zien dat professionals zich moeten aanpassen en ontwikkelen om duurzaam inzetbaar te blijven. Flow360 helpt professionals bij hun reflectie zodat zij passende keuzes kunnen maken in hun werk- en privé leven.

 

Hoe werkt Flow360?

Met behulp van betrouwbare interviews, simulaties en vragenlijsten krijgen deelnemers antwoord op onderstaande vragen:
- karakter kenmerken (wat ben ik?)
- individuele drijfveren (wat wil ik?)
- talenten en kwaliteiten (wat kan ik?)
- wat zijn passende team-, coach- en leiderschapsstijlen?

Rapportages zijn het eigendom van de deelnemer zelf en kunnen - met toestemming - worden geconsolideerd tot anonieme teamrapportages. Flow360 biedt concrete, praktische oplossingen voor:

  • stress en hoge werkdruk
  • competentie ontwikkeling
  • fricties in de samenwerking
  • verstoorde werk - privé balans
  • repeterend, hoog of grijs verzuim
  • vragen over loopbaanontwikkeling

 

Flow360 voor Zorgprofessionals

Flow360 bevindingen worden gerapporteerd in elk gewenste competentie taal. Zo is er bijvoorbeeld - speciaal voor zorgprofessionals - een Flow360 die is afgestemd op de Canmed competenties. Dit assessment kan worden ingezet voor audits en als hulpmiddel voor teams die zich - al dan niet zelfsturend - willen ontwikkelen en verbeteren.